hjem-Tekniske nyheder-Black Friday - 5 tip til webstedsejere

Black Friday - 5 tip til webstedsejere

Black Friday kommer, en ferie for shoppingelskere. Hvordan forbereder man en online butik til denne dag for at tiltrække en bølge af kunder? Konkurrencen er enorm, så det er værd at udarbejde en effektiv strategi - dette vil hjælpe din exit i morgen. Velkommen!

Bonus fra promokodus.com - gør dig klar på forhånd og få dine kampagnekoder på Black Friday!

Black Friday

Mens i e-handelsbranchen, bør den såkaldte Cyber ​​Monday være en mere populær salgsmulighed, en dag, hvor forbrugerne kan nyde ekstraordinære priser i online butikker. Men Black Friday offentliggøres mere. Den tid, hvor sorte fredage kun var forbundet med offlineaktiviteter, er længe gået, og online butikker har startet en kamp for en kunde ved hjælp af denne mulighed. For at skille sig ud blandt konkurrenter, skal du bestemt forberede et unikt, særligt tilbud.

Tag inspirationstip!

1. Skiller sig ud

Black Friday er et godt tidspunkt at tiltrække en stor gruppe kunder. Dette er dog ikke en let opgave; de ​​fleste butikker vil benytte denne mulighed. Dette er et tegn på, at du har brug for at forberede et virkelig værdifuldt forslag. For at bryde igennem mængden af ​​konkurrenter skal du udvikle en attraktiv USP (unikt salgsproposition)

2. Vær ikke udslæt

For at dine Black Friday-begivenheder skal være effektive og rentable, er det ikke nok at give et særligt tilbud til salg. Det vil tage en gennemtænkt handlingsstrategi. Planlæg, hvordan tilbudet skal se ud, gennem hvilke kanaler du vil kontakte dine kunder. Pas også på ordrer - tænk på den originale emballage, forbered reklamebøger. Takket være dette vil du behageligt overraske dine kunder, og sandsynligheden for, at de vender tilbage til butikken og drager fordel af standardtilbudet, vil stige.

3. Fortæl dine abonnenter, at du fejrer Black Friday

Glem ikke, at kunderne skal finde ud af, at du har forberedt et særligt tilbud til dem. Brug nyhedsbrevet. Forbered et attraktivt beskedemne, tag dig af interessant grafisk design under hensyntagen til omstændighederne og spændende indhold. Forbereder indhold på fredagssalg. Ved at offentliggøre på Black Friday har du muligheden for at gå til højere positioner i søgeresultaterne og som et resultat øge trafikken til dit websted. Er du nysgerrig efter, hvad du skal skrive om? Du kan fortælle dine læsere om dine planer for Black Friday. Hvilket tilbud forbereder du dem? Hvad vil du sælge til store rabatter?

4. Tilby mere end bare lave priser

Dine konkurrenter er vågne og organiserer. Naturligvis vil din butik ikke være den eneste, der tilbyder lave priser. Så lad os forberede noget andet. Tiltræk brugere ved at arrangere en konkurrence på sociale netværk. Således vil du tiltrække modtagernes opmærksomhed, og ved hjælp af dette vil de kontakte din online butik.

5. Sørg for, at alt fungerer for brugerne

Når du planlægger din virksomhed, skal du huske at teste dit websted, før du begynder at sælge. Hvis det viser sig, at du tiltrækker en stor gruppe kunder, men der identificeres problemer med brugervenlighed og webstedsindstillinger, er dette ikke godt. Du ønsker ikke, at forbrugere skal skifte mening og forlade dit websted, så snart de kommer til dit websted? Kontroller derefter det for overbelastning, og sørg for, at webstedet ikke indlæses for langsomt, og at alle sider vises korrekt.

Efterlad en kommentar