hjem-Tekniske nyheder-Skal jeg købe Qualcomm-bærbare computere, der kører Windows 10?

Skal jeg købe Qualcomm-bærbare computere, der kører Windows 10?

Qualcomm meddelte for et par dage siden, at de første Snapdragon 835-bærbare computere endelig var i salg. Enheder, der kører på den samme platform, opdaget som en del af flagskibet Android i år, herunder Galaxy S8 og Note8, fungerer hele dagen.

Dette er gode nyheder, og det åbner for en helt ny type mobil computing. Men i øjeblikket skal du ikke være for glad. Faktisk er det bedste, du kan gøre med disse enheder, at ignorere dem i cirka et år.

Dette skyldes, at den næste bedste ting er lige rundt om hjørnet. Vi taler om Snapdragon 845-processoren, der er inkluderet i Galaxy S9 og mange andre Android-enheder næste år. Hvis du synes, at Snapdragon 835-bærbare computere sammen med Windows 10 lyder spændende, så vil Snapdragon 845-bærbare computere være endnu køligere. Qualcomm opgraderede Snapdragon-chips.

Den nye processor er 25% mere kraftfuld end sin forgænger, og grafikydelsen er vokset med 30%. Dette er relevante parametre, især når det kommer til maskiner, der skal køre Windows 10.-applikationer. Der er understøttelse af AR- og VR-funktioner indbygget i Qualcomm Snapdragon 845-platformen.

Snapdragon 835 kan ikke sammenlignes med de kraftige Apple A10X og A11 Bionic-chips. Men selv i dette tilfælde kan han stadig tilbyde en anstændig oplevelse med Windows 10.

Efterlad en kommentar