hjem-Technology Reviews-Er din lampe godhjertet

Er din lampe godhjertet

Driveren (strømforsyning) er hjertet i LED-lampen, der forsyner enheden med livgivende elektricitet. En højkvalitetsforsyning sikrer stabil drift af belysningsudstyr, en lys glød af dioder og en lang levetid.

Uanset netværkets inputdata skal outputenheden understøtte den indstillede aktuelle værdi. Strømforsyningens standardfunktioner inkluderer også et sæt lampebeskyttelse mod kortslutning, overbelastning og overspænding ved udgangen.

Uenighed til føreren

Afhængigt af armaturtypen, dens driftsbetingelser, vælges en passende strømforsyning. Så for kontorbelysning, der er kendetegnet ved lave krav til beskyttelse af huset (normalt er IP20 nok), et smalt temperaturområde samt en stabil spænding. En vigtig indikator for sådant udstyr vil være krusningskoefficienten, hvis værdi skal være minimal for at skabe en behagelig arbejdsatmosfære.

Hvis lampen er beregnet til at belyse en motorvej eller bro, jernbane eller metro, skal strømkilden være vibrationsbestandig. Derfor kan du ikke undvære, at forbindelsen hældes i føreren. Ellers bevæger elementerne på enheden sig simpelthen væk fra brættet under det første vibrationsangreb.

Gadebelysningsudstyr stiller høje krav til beskyttelsesgraden af ​​førerhuset (IP 65-67) såvel som temperaturforholdene (i hårde russiske virkeligheder er det især vigtigt). Og industrielle armaturer har brug for førere, der ikke kun er beskyttet mod støv og fugt, men også er modstandsdygtige over for strømstød.

To er bedre end en!

Den hurtige udvikling af teknologi har gjort næsten normen og en så nyttig løsning som en nødstrømforsyning. Det er utvivlsomt nyttigt at installere en reservechauffør til skoleanlæg, fordi det giver dig mulighed for hurtigt at evakuere de studerende i en nødsituation. Og hos den industrielle virksomhed vil sådant udstyr hurtigt fjerne sammenbrudene uden at afbryde produktionsprocessen.

Vi vælger. De vælger os ...

Pålidelige producenter af LED-udstyr er forklarende opmærksomme på chaufføren. Og hvis nogle går på vejen for at udvikle deres egen strømforsyning, foretrækker andre produkter fra velkendte producenter bevist gennem årene.

Så i pålidelige lysarmaturer fra den største russiske fabrik FEREX er drivere af den kendte verdensproducent - Mean Well, installeret. Dette taiwanesiske firma, en af ​​de fem førende industriledere (!), Har produceret strømforsyninger i over 35 år og på forskellige tidspunkter leveret sine produkter til IBM og Apple.

Endelig

Når du vælger LED-belysningsudstyr, skal du tage dig tid til at finde ud af, hvilken strømforsyning producenten har installeret. Lampens hjerte bestemmer hovedsageligt levetiden!

Efterlad en kommentar