hjem-Technology Reviews-Humminbird Fishfinder Oversigt

Humminbird Fishfinder Oversigt

Humminbird er en producent af fiskereklodder i over 30 år. Dets produkter er kendt blandt fiskere over hele verden.

Dette brand er en af ​​de første producenter, der begyndte at producere udstyr til fiskeri og dybdemåling. Humminbirds alder, erfaring og feedback bekræfter dette, gør det til en ægte leder inden for fiskeredskaber. Ud over de vigtigste produkter producerer mærket yderligere komponenter: etuier, sensorer, monteringer. Takket være dette udstyr bliver Humminbird-lyden mere funktionel, perfekt, praktisk at bruge. Et ret stort sortiment af virksomheden gør det attraktivt for kunderne. Når alt kommer til alt her kan alle købe udstyr, tilbehør, der er helt i overensstemmelse med fiskernes smag og præferencer.

Typer af ekkolodd

Humminbird-udstyr er opdelt efter dets formål. I sortimentet er der enheder til vinterfiskeri, fiskeri fra en båd eller land, trådløst udstyr. Den mest populære serie af mærket inkluderer Humminbird fishfinder, Humminbirdpiranhamax, SmartCast. Humminbird piranhamax-linjen, der kombinerer alle de funktioner, der er forbundet med moderne fiskefundere, er især bemærkelsesværdig. Ved hjælp af disse instrumenter kan du måle dybden og kigge efter fisk. Instrumentskærme er udstyret med muligheden for at forstørre et billede, der ikke vil blive forvrænget, selvom sollys falder på det. SmartCast-serien har en række natfiskeredskaber.

Syns dybde fra denne serie når 40 meter. Den vigtigste funktion ved SmartCast er trådløs kommunikation, muligheden for langtidsbrug i vand - op til 500 timers kontinuerlig drift.

De mest populære lydere fra Humminbird

På trods af det faktum, at alle produkterne i dette mærke generelt er godt solgt, er der modeller, som købere især fremhæver. Mest sandsynligt tiltrækkes de af det ideelle forhold mellem pris, kvalitet og funktionelle forladelsesenheder.

Fishfinder 570

Mange lystfiskere kunne lide denne enhed på grund af den bekvemme skærm (9 x 9 cm). Sort / hvidt billede, opløsning 640 x 320 pixels, et avanceret anerkendelsessystem giver fiskeren mulighed for omhyggeligt at overvåge agnet og krogen. Med denne enhed kan du endda se det mindste mål på 6, 5 cm. Stødbestandigt, vandtæt, følsomt og behageligt Fishfinder 570 fishfinders har en overkommelig pris.

Piranhamax 175x

Denne model hører til en række billige enheder. Dens popularitet skyldes enhedens pris og "fyldning". Teknologiens funktionalitet gør det muligt for ejeren at se i god opløsning alt, hvad der sker under vand.

Piranhamax 175x hjælper med at beregne, hvilken størrelse fisk er, at kende strukturen i bunden, til at tilnærme objektet. Fiskesøgeren er udstyret med baggrundsbelysning, så den kan bruges til dag- og natfiskeri. Han har store personaliseringsfunktioner, der gør det praktisk og behageligt at bruge for hver person individuelt.

Efterlad en kommentar