hjem-Technology Reviews-Volt spænding stabilisator vurdering

Volt spænding stabilisator vurdering

Blandt de mange producenter er det meget vanskeligt at vælge den spændingsregulator, der er bedst egnet til opgaven. Den ene er god til installation i landet, den anden til køleskabet, den tredje er ideel til kedlen, listen fortsætter. I min anmeldelse vil jeg fremhæve de mest populære modeller på det russiske marked og finde blandt dem de bedste med hensyn til pris og kvalitet.

Det giver ingen mening at sammenligne alle mærker som de fleste af dem er fremstillet på samme fabrik, men under et andet mærke. Derfor vil følgende populære mærker deltage i gennemgangen:

  1. Leder (Rusland, Pskov)
  2. Volt Engineering (Rusland, Moskva)
  3. Rucelf (Kina)
  4. Energotech (Rusland, Taganrog)
  5. Energi (Rusland, Moskva)
  6. Resanta (Kina)
  7. Fremskridt (Rusland, Pskov)

Ved sammenligning af visse modeller blev princippet om valg for det bredeste interval af drift og stabilisering anvendt, hvilket normalt er et af de hyppigste udvælgelseskriterier efter prisen.

Driftsgrænser

Driftsområdet viser grænseværdierne for den indgangsspænding, hvorpå enheden frakobler belastningen. Grænserne for den indgangsspænding, hvormed produktet vil udsende det deklarerede 220V som regel er væsentligt smallere end trippetærsklerne.

Det er værd at bemærke, at ikke alle fabrikanter angiver disse tærskler i beskrivelsen af ​​enhedens egenskaber og derved vildleder køberen.

Stabiliseringsnøjagtighed

Denne parameter er vigtig for udstyr med høj præcision, den viser, hvor meget spændingen efter enheden afviger fra 220V. Ifølge GOST er afvigelsen på ± 10% tilladt for normal drift af de fleste udstyr.

Indbygget beskyttelse

Enhver stabilisator bør ud over sin vigtigste funktion af at opretholde udgangsspændingen inden for 220V også have et antal beskyttelsesfunktioner, der hjælper med at beskytte både husholdningsapparater og selve produktet mod funktionsfejl. Nedenfor er en liste over funktioner, der er erklæret af producenten.

Generelle dimensioner, vægt, placeringstype

Valget af en stabilisator hviler ofte på dens dimensioner, hvilket især gælder for værelser med begrænset plads til installationen af ​​dette produkt. Den vægmonterede installation gør det muligt at placere produktet selv under de mest trange forhold, og gulvet er mere efterspurgt, når det er umuligt at hænge på væggen.

Omkørselstilstand ("transit")

Omkørselstilstand er designet til at forbinde belastningen ved at omgå stabilisatoren i tilfælde af problemer med den, eller om nødvendigt starte en højeffektbelastning, som ikke anbefales at tændes gennem justeringskredsløbet. Skelne mellem mekanisk og elektronisk transit. Ved det første overføres spændingen fra netværket direkte til belastningen uden nogen beskyttelse. Med et elektronisk produkt passerer det spænding uden stabilisering, men ved kritisk lave eller høje værdier kobler det fra belastningen, dvs. udfører funktionen af ​​et relæ.

Yderligere funktioner og informationsvisning

En klar og informativ indikation giver dig mulighed for at gøre stabilisatorgrænsefladen mere tilgængelig for en uforberedt bruger. Et overforsyning af data vil kun forvirre, og en mangel på data vil komplicere forståelsen af ​​visse funktioner på enheden.

Pris, garanti

Efter at have gennemgået alle funktioner i stabilisatoren og valgt det bedst egnede til parametrene, viser det sig ofte, at det koster en masse penge, eller tværtimod, et meget dyrt mærke giver få muligheder, er dårlig i funktionalitet og har en lille garanti.

Resultatet af denne gennemgang er en oversigtstabel med en samlet vurdering af den bedste model og for en separat parameter. Den højeste score er 8, og den laveste er 1.Hvis betydningen af ​​en funktion utvetydigt er vanskelig at evaluere, får produkterne den samme gennemsnitlige score på 4.

Som det kan ses af resultaterne inkluderede de tre bedste stabilisatorer med hensyn til den samlede score Volt Engineering-modellerne Amper-R E 16-1-25 V2.0 og Hybrid E 9-1-25 V2.0 samt modellen til Energotech OPTIMUM -5000.

Efterlad en kommentar