hjem-Vurderinger-TOP-5 elektrisk kødslibemaskine 2020

TOP-5 elektrisk kødslibemaskine 2020

Moderne husholdningsapparater til køkkenet er tankevækkende og funktionelt udstyr. Men på samme tid er udstyret dyrt, så når du køber, bør du foretrække universelle funktionelle modeller, som ud over at udføre deres hovedopgave er i stand til at erstatte andre husholdningsapparater. I dette materiale vil vi overveje de top 5 elektriske kødslibemaskiner, hvor vi vil bestemme den bedste model.

En elektrisk kødslibemaskine gør madlavningen lettere og kan behandle op til flere kg kød pr. Minut. I stand til at klare hårdt eller mørt kød.

Mange modeller er udstyret med ekstra dyser til produktion af hakket kød i forskellige konsistenser, til produktion af hjemmelavede pølser, hakning af grøntsager og endda tilberedning af juice fra frugt og grøntsager. Når du vælger, er det værd at være opmærksom på de modeller, der har grøntsagsskærer. Denne funktion vil fremskynde tilberedningen af ​​salater betydeligt og erstatte en lang og ubehagelig proces med at arbejde med et rivejern.

Egenskaber vigtige for vurdering

For korrekt at udarbejde en vurdering vurderede vi de vigtigste fordele og ulemper ved modeller, der bestemmer deres funktionalitet og kapacitet. Når vi udarbejdede vurderingen, baserede vi os på objektive kriterier, der ikke er relateret til design og andre nuancer, der er valgt til brugerens smag.

En af de vigtigste parametre er motoreffekt enheder. Det præsenteres i to indikatorer - maksimum og nominelt. Den nominelle motoreffekt for en produktiv kødslibre må ikke være lavere end 400-500 watt. Ellers opstår der vanskeligheder ved forarbejdning af hårdt, hårdt kød, f.eks. Oksekød med film og andre mangler. For kødslibemaskiner med lav effekt skal du forberede kødet på forhånd, udføre rengøring og skære i små stykker. For kraftige kødslibere er dette ikke påkrævet, hvilket sparer tid.

Ydeevne - denne parameter bestemmer mængden af ​​forarbejdet kød i et bestemt tidsrum og afhænger af motoreffekt, perforering af riste, halsstørrelse, kvalitet og form af kniven. Produktiviteten skal være mindst 1,5 kg kød pr. Minut. Ellers er kødslibemaskinen simpelthen ikke effektiv. Hvis du ofte skal tilberede en stor mængde hakket kød, for eksempel til hjemmelavet pølsepræparater eller når du forbereder mad til et firma til en picnic eller en anden begivenhed, skal du købe en kødslibemaskine med en produktivitet på 2-2,5 kg. Pr. Minut.

Antal hastigheder - en vigtig parameter til multifunktionelle kødslibere, der kan tilberede hakket kød, hakke grøntsager og frugter. Kød kræver en hastighed. For bløde produkter skal forarbejdningshastigheden være anderledes, ellers vil kødslibemaskinen ikke være i stand til at arbejde lige så effektivt med forskellige produkter.

Yderligere dyser - Mange modeller af udstyr har dyser til makulering af grøntsager, diske med perforeringer for at få hakket kød i forskellige kornstørrelser. Det optimale sæt vil være følgende sæt dyser: skiver til hakket kød, dyser til kebbe og pølser og en grøntsagsskæredyse. Terning, formning af cookies, en juicer er valgfri løsninger, der ikke er værd at de penge, som de fleste producenter beder om dem.

For at udarbejde vurderingen blev der således taget hensyn til følgende tekniske egenskaber:

 • Motorkraft;
 • Kødslibers ydeevne;
 • Tilstedeværelsen af ​​hastighedstilstande;
 • Tilstedeværelsen af ​​yderligere dyser.

Vi inviterer dig til at sætte dig ind i vurderingen af ​​populære kødslibre, som findes i topsalget i øjeblikket, og som fortjener opmærksomhed, når du køber.

5. plads: Panasonic MK G1800PWTQ

Fordele:

 • Motoreffekt - 1800 W, 330 W nominel rating.

Ulemper:

 • Lav produktivitet på arbejdspladsen - op til 1,6 kg kød på 1 minut;
 • Fraværet af flere hastighedstilstande;
 • Mangel på dyser - kun en kødslibemaskine, men der findes 3 diske til forskellige kornstørrelser på hakket kød.

Pris: 15.290 rubler

Panasonic MK G1800PWTQ er en konventionel elektrisk kødslibemaskine, der ikke hævder mere. Hun takler sin opgave godt, men kan ikke behage multifunktionalitet og produktivitet, når hun bruger. Kassen har rum til opbevaring af diske og en ledning lavet af metal og plast. Enhedens stil er ret kontroversiel, mange betragter det som forældet. Ulempen er den høje pris sammenlignet med andre modeller. På samme tid er kødslibemaskinen ikke forskellig i magt eller avanceret udstyr, hvilket kan retfærdiggøre de høje omkostninger. Markeringen forklares af modelens brand awareness og popularitet på grund af dens enkelhed og pålidelighed.

4. plads: Moulinex HV9 ME740H30

Fordele:

 • Motoreffekt - maks. 2300 W, 1000 W bedømt;
 • Produktivitet - op til 5 kg kød på 1 minut;
 • Valgmuligheder - grøntsagsskærer, dyse til kebbe og pølser.

ulemper:

 • Antal hastigheder - 1.

Pris: 14 990 gnide.

Moulinex HV9 ME740H30 er en elektrisk kødslibemaskine, der er nyttig til familier, hvor kødretter koges regelmæssigt og i store mængder. Modellen har en kraftig motor. Manglen på en hastighedskontakt gør det vanskeligt at arbejde med udstyr, når man bruger redskaber til at hakke grøntsager. En højhastighedsfunktion fremskynder også motorens slid, og med betydelige mængder arbejde kan det føre til overophedning. Sættet inkluderer dyser til hakning af grøntsager, madlavning af hjemmelavede pølser og tyrkisk kebbe. Husets design giver et rum til at rumme aftagelige dyser, hvilket forenkler opbevaring af komponenter og ikke kræver yderligere kasser. Kassen er plastisk og kræver omhyggelig håndtering. Også i praksis bekræfter denne kødslibemaskine ikke den påståede høje ydeevne.

3. plads: Bosch MFW68660

Fordele:

 • Motoreffekt - maks. 2200 W; 800 W nominel;
 • Produktivitet - 4,3 kg hakket kød på 1 minut;
 • Komplet sæt - diske til kød, grøntsagsskærer, dyse til pølser og kebbe, juiceekstraktor.

ulemper:

 • Antal hastigheder - 1 hastighedstilstand.

Pris: 15 490 gnide.

Bosch MFW68660 er en anden elektrisk kødslibemaskine fra en velkendt producent, der tilbydes til en højere pris sammenlignet med konkurrenter. Men til denne pris får brugeren en enhed, som det ifølge producenten er muligt at tilberede op til 4,3 kg hakket kød på 1 minut. Kassen er lavet af plast. Pakken indeholder yderligere enheder, der udvider funktionaliteten af ​​kødkværnen. Manglen på flere hastighedstilstande påvirker dog brugbarheden negativt. F.eks. Er høje omdrejninger velegnet til kød, men når man bruger et rivejern, en shredder og saftpresser, bliver det vanskeligere at arbejde med en kødslibemaskine og kræver en vis færdighed. Der er et transporthåndtag til kassen, kødkværnen er let at transportere, hvis den opbevares det meste af tiden i pantry og ikke på arbejdsfladen i køkkenet. Designet er moderne, teknikken kan ikke kaldes kompakt. Vi bør også tale om juicepressen, som brugere bedømte som "ikke værd at pengene." En kødslibemaskine kan ikke presse nok juice fra produkterne.

2. plads: REDMOND RMG-CBM1225

Fordele:

 • Motoreffekt - maks. 2500 W, 800 W vurderet;
 • Produktivitet - op til 2,5 kg kød pr. Minut;
 • Antal hastigheder - 2 for forskellige tilstande;

ulemper:

 • Begrænset udstyr - dyse til pølser og kebbe.

Pris: 14.290 rubler

REDMOND RMG-CBM1225 har et metalhus for nem vedligeholdelse. Kødkværnen har tilstrækkelig kraft til forarbejdning af kød af forskellige typer, er udstyret med dyser til hjemmelavede pølser. Manglen på tilbehør til arbejde med grøntsager reducerer dens funktionalitet markant. Derudover er udstyret ikke billigt.Hastighedskontakten giver dig mulighed for nemt at arbejde i forskellige tilstande, beskytter motoren mod overbelastning og arbejde i høje hastigheder med blødt kød.

1. plads: Zwiller Grand

Fordele:

 • Motoreffekt - maks. 2000 W, 800 W vurderet;
 • Produktivitet - op til 2,5 kg kød pr. Minut;
 • Antal hastigheder - 2 tilstande;
 • Komplet sæt - diske til kød med åbninger i forskellig størrelse, dyse til pølser og kebbe, grøntsagsskærer.

ulemper:

 • Der blev ikke fundet nogen markante mangler.

Pris: 12 500 gnid.

Zwiller Grand kødslibemaskine har gunstig kraft og produktivitet. Tillader dig at tilberede op til 2,5 kg kød pr. Minut, hvilket er nok til en stor familie. Også velegnet til fyldning af hjemmelavede pølser, madlavningssalater og vegetabilske forudindstillinger til andre retter. Hastighedskontakter og to driftsformer giver kontrol over processen med slibning af produkter, så du kan vælge den ønskede hastighed afhængigt af den anvendte dyse. Kassen er lavet af holdbar plast. Dette letter kødkværnets samlede vægt betydeligt.

Kødkværnens kniv er lavet af stål og kan let klare blødt og hårdt kød, forvandler ikke hakket kød til grød, men klipper forsigtigt kødet i skiver i samme størrelse og bevarer stykkernes fugtighed og tekstur. Kødslibemaskinen er ikke ringere end funktionalitet og bygger kvalitet til velkendte mærker, mens producenten ikke overvurderer ydeevne.

sammenfattende

Ældre vinder! Zwiller Grand kødslibemaskine får førstepladsen på grund af en højtydende indikator, rig funktionalitet på grund af det optimale sæt tilbehør og samling i høj kvalitet. Vi håber, at de oplysninger, vi indsamler, vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, når du køber.

Efterlad en kommentar