hjem-Vurderinger-Top 5 bedste off-road elektriske scootere

Top 5 bedste off-road elektriske scootere

Scooter kan ride ikke kun på asfalt, men også på vejen! I artiklen vil vi tale om de bedste voksne langrendsmodeller, der kan købes i 2020.

Bedømmelse af de bedste off-road elektriske scootere

Vi fandt de bedste off-road elektriske scootere i EcoBike online butik. Efter at have undersøgt deres tekniske egenskaber (hastighed, kilometertal, byggekvalitet osv.) Såvel som brugeranmeldelser blev 5 modeller identificeret:

  1. Zaxboard Neotron (maks. Hastighed - 99 km / t, rækkevidde - 100 km). Et rigtigt monster blandt elektriske scootere! Udstyret med banehjul, to 1600W motorer hver og et fremragende dæmpningssystem, der udjævner påvirkningerne på ujævnt terræn perfekt. Dette giver dig mulighed for at få høj hastighed og køre off-road med komfort. Men den største fordel ved modellen er hundrede procent fugtbeskyttelse. Du kan ride i vandpytter, is, sne og ikke være bange for, at vandet ødelægger det elektriske system. Mange mennesker vælger Zaxboard elektriske scootere til vinteren, enheden fungerer op til -15 grader.
  2. El-sport Minimotors Dualtron X (maks. Hastighed - 95-98 km / t, rækkevidde - 160-200 km). Stilfuld og kraftfuld premium-scooter. Området er simpelthen fantastisk! Med en så høj kilometertal kan du gå til hytten og vende hjem uden at oplade enheden igen. Modellen har en justerbar ophæng, som justeres ved hjælp af en roterende del på støddæmperens krop. Når man kører på asfalt, er det bedre at gøre støddæmpere mere stive og for off-road, tværtimod, blødgøre.
  3. Velocifero Mad 1600W (maks. Hastighed - 45 km / t, rækkevidde - 35 km). Alle modeller af denne linje kan genkendes af den zigzag-ejendomsplatform. Ryttere bemærker, at stabiliteten øges på et sådant bræt, kan benene placeres i en behagelig position. Dette er vigtigt for langrenderejser. Scooter har brede hjul, der simpelthen er skabt til skov- og landeveje! Støddæmpere foran og bagpå blødgør ryster på uslebne veje, og skivebremser garanterer et øjeblik stop selv i de mest vanskelige områder.
  4. Velocifero Mad Truck 2000W (maks. Hastighed - 45 km / t, rækkevidde - 35 km). En anden model af det italienske brand. Tilsvarende med den foregående, men med tre hjul, hvilket giver mere stabilitet og selvtillid på vejen. Aggressiv kofanger foran beskytter kroppen i tilfælde af utilsigtede kollisioner. Scoooteren har fremragende optik - to stilfulde forlygter med en kraftig LED og lyse sidelys. Der er en rummelig lastkurv, hvor det er praktisk at transportere husholdningsartikler og indkøb.
  5. Eltreco RHINO Redekop 1500W (maksimal hastighed - 30 km / t, rækkevidde - 30 km). El-scooter i original retro-stil. Designet til byen og let off-road. Dækket er bredere end på klassiske bymodeller, dette giver større tillid til komplekse områder. Ergonomisk rat og sadel kan tilpasses brugerens højde. Modellen foldes, når den foldes, passer den let i bagagerummet i en bil.

Alle de præsenterede modeller er anstændige, det er vanskeligt at beslutte, hvilken elektrisk scooter man skal vælge til en voksen. Vi anbefaler, at du tilmelder dig et gratis testkørsel i EcoBike online butik. Efter at have lavet et par omgange, kan du evaluere håndteringen, manøvrerbarheden, tilføje det samlede indtryk af turen. Så det vil være lettere at vælge en virkelig praktisk og pålidelig transport!

Efterlad en kommentar